Wat is een QR code?

Een QR-code is een bepaald type tweedimensionale streepjescode die in 1994 is ontwikkeld door Denso Wave, een dochteronderneming van het Japanse bedrijf Denso. De letters QR zijn een afkorting van Quick Response (“snel antwoord”).

De code werd ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn. QR-codes waren oorspronkelijk bedoeld voor het identificeren van auto-onderdelen, maar werden snel voor andere toepassingen gebruikt. Aanvankelijk in Japan voor algemeen gebruikt in tijdschriften, op bushaltes en op visitekaartjes, en later wereldwijd. 

Caffe Mundi maakt dan ook gebruik van QR codes om onze menukaart coronaproof met jullie te delen.

Qr code

Menukaart Caffe Mundi

Caffe Mundi serveert gebrande koffie van het koffiemerk Cross Roast. Cross Roast is het bedrijf achter alle koffie's van Caffe Mundi. Caffe Mundi is het koffielabo van Cross Roast. Naast de vier standaard single origin koffie's serveren we elke maand een unieke koffie van de maand.

Voor de theeliefhebbers hebben we ook een uitgebreid thee assortiment met verschillende zwarte, groene en kruidenthees. Voor een lekkere lunch kunt u ook terecht bij Caffe Mundi. Ons uitgebreide huisgemaakt assortiment bestaat uit onder andere zelfgemaakte taarten of heerlijke boerenboterhammen met verschillende toppings.

Helaas is het niet mogelijk om voor ontbijt of lunch bij ons te reserveren. Je bent echter van harte welkom om op de dag zelf langs te komen!

Koffie van de maand

Menukaart Caffe Mundi

Koffie van de maand