ANTWERP COFFEE WEEK

Antwerp coffee week 2022 — espressobar antwerpen | caffe mundi
Antwerp coffee week 2022 — espressobar antwerpen | caffe mundi
Antwerp coffee week 2022 — espressobar antwerpen | caffe mundi

Van 19 tot 25 september vieren we de Antwerp Coffee Week!

Deze week zetten we de Antwerpse specialty coffee scene in de kijker, van Antwerpse specialty branderijen tot specialty bars. Verwacht je aan leuke events zoals een latte art wedstrijd of een openbare koffie cupping.

En vergeet niet om alle specialty coffee bars te bezoeken om te genieten van de beste Antwerpse koffies!


Wat organiseren Caffe Mundi en Cross Roast tijdens de Antwerp Coffee Week?

19 september tot 25 september

Mystery Coffee

Om de Antwerpse specialty coffee scene te vieren organiseert Cross Roast samen met Sage een fantastische giveaway! Win de nieuwste Sage Barista Express Impress, een thuis espressomachine voor de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en meer!

Hoe maak je kans?
Kom tijdens de Antwerp Coffee Week tussen 10u en 12u naar Caffe Mundi en proef onze mystery coffee. Beantwoord de vragen over de Cross Roast mystery coffee die je in je handen hebt. De persoon met de hoogste score wint de Barista Express Impress!

Je ontvangt bij elke aankoop in onze Cross Roast winkel en webshop ook gratis de mystery coffee. Zo kan je thuis ook proeven en deelnemen aan de giveaway.

Extra 10% korting op alle Sage espressomachines

Om de Antwerp Coffee Week en de release van de nieuwste Sage Barista Express Impress te vieren, krijg je tijdens de Antwerp Coffee Week in de Cross Roast Experience Store en webshop 10% korting op elke Sage espressomachine!

Meer info

19 september 2022

Antwerp coffee week 2022 — espressobar antwerpen | caffe mundi

Coffee Cocktail Throwdown

What’s the deal?

Elke deelnemer krijgt twee weken voor de wedstrijd dezelfde sample van een Cross Roast mystery coffee om een leuk coffee cocktail recept te maken. De bartenders zullen hun cocktail maken en presenteren op de avond van de wedstrijd en een jury van koffie en cocktail connaisseurs zal hen beoordelen.

De winnaar krijgt eeuwige roem én een prijs die van pas zal komen in hun toekomstige koffie avonturen.

Meer info

21 september 2022

CROSS ROAST & SAGE BARISTA WORKSHOPS

Als je eerst nog de basis wil leren van hoe je een lekkere koffie moet zetten, dan kan je tijdens de Antwerp Coffee Week bij Cross Roast terecht voor een GRATIS barista workshop op woensdag 21 september.

Deze workshop organiseren we samen met Sage, één van de topnamen in de wereld van espressomachines voor thuis. Tijdens de workshop krijg je als een van de eerste de kans om te oefenen op de nieuwste Sage espressomachine, de Barista Express Impress!

Meer info